File de
Pangasius si cartofi gnochi
Pentru doua portii:
500 gr cartofi gnochi
2 buc file pangasius
150 gr faina de malai
1 ou
busuioc,patrunjel,sare si piper
sos de otet balsamic
Gnochi se fierb aproximativ 10 min in apa clocotita, cu sare; se calesc in ulei de masline (foarte putin) ,si se condimenteaza cu busuioc si patrunjel (se poate si oregano,dar putin) .Se aseaza pe farfurie.
Pestele daca este congelat se
decongeleaza si se strecoara bine de apa,se tamponeaza cu prosop de hartie de
bucatarie. Se trece fileul prin oul batut cu sare si piper si apoi prin faina de
malai, se prajeste in tigaia cu ulei foarte bine incins. Se strecoara de ulei si
se pune pe farfurie langa gnochi.
Se stropeste pestele cu
putin otet balsamic sau sos de otet balsamic, acesta tine locul la zeama de
lamaie si la sosul de usturoi.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu