Curcubeu la cuptor
Pentru 4
portii:
2 cartofi
200 gr ciuperci de padure
1 ardei gras rosu
100 gr morcovi mici
200 gr muschiulet de porc
2 aripioare de pui
2 pulpe inferioare
smantana
2 oua
sare,piper,condiment pt friptura
Cartofii se curata si se taie ca si pentru cartofi natur, morcovii se fierb, ciupercile se spala, ardeiul se taie felii subtiri, se pun toate la cuptor in tigaie cu ulei si putina apa, se lasa 15 min apoi se adauga muschiuletul taiat marunt si condimentat. Se lasa la cuptor 20 min si se completeaza cu apa pana le acopera. Se fierb aripioarele si pulpele, se amesteca smantana cu ouale.
Dupa ce s-au
fiert, aripioarele si pulpele se condimenteaza si se pun la cuptor, se arunca smantana peste si se mai lasa la cuptor inca 15 min, pana se formeaza crusta
deasupra.
Cat timp
preparatele se afla in cuptor trebuie in permanenta stropite cu sosul ce s-a
format in tigaie iar inainte de a adauga smantana sosul trebuie sa scada macar
pana la jumatatea preparatelor. Pentru acest preparat recomand muraturi.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu