Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Curcubeu la cuptor


                                                     Curcubeu la cuptor
            
  Pentru 4 portii:
  
   2 cartofi
   200 gr ciuperci de padure
   1 ardei gras rosu
   100 gr morcovi mici
   200 gr muschiulet de porc
   2 aripioare de pui
   2 pulpe inferioare
   smantana
   2 oua
   sare,piper,condiment pt friptura
                              
                              Cartofii se curata si se taie ca si pentru cartofi natur, morcovii se fierb, ciupercile se spala, ardeiul se taie felii subtiri, se pun toate la cuptor in tigaie cu ulei si putina apa, se lasa 15 min apoi  se adauga muschiuletul taiat marunt si condimentat. Se lasa la cuptor 20 min si se completeaza cu apa pana le acopera. Se fierb aripioarele si pulpele, se amesteca smantana cu ouale.
                              Dupa ce s-au fiert, aripioarele si pulpele se condimenteaza si se pun la cuptor, se arunca smantana peste si se mai lasa la cuptor inca 15 min, pana se formeaza crusta deasupra.
                              Cat timp preparatele se afla in cuptor trebuie in permanenta stropite cu sosul ce s-a format in tigaie iar inainte de a adauga smantana sosul trebuie sa scada macar pana la jumatatea preparatelor. Pentru acest preparat recomand muraturi.
                                 

                                                              Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu