Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Cannelloni cu pui si 2 sosuri

     O reteta speciala, care am gatit-o intr-un impas culinar :) mai exact, cand chiar nu mai stiam ce sa gatesc. Si am cumparat o cutie de paste cannelloni, piept de pui, praz, busuioc, sos de rosii cu bucatele mici de rosii taiate prin el, smantana dulce si un ardei rosu - gogosar.


     
      Pastele se fierb doar de jumate, cu sare si putin ulei. Trebuie sa aveti foarte mare grija, sa nu se lipeasca intre ele.
     
      Am impartit pastele in doua tabere :). Pentru prima tabara am calit praz, piept de pui taiat marunt si peste aceasta compozitie am pus smantana dulce, vreo 100 ml. Amestecati pana prinde consistenta, adaugati condimente si busuioc. Am umplut pastele cu aceasta compozitie folosind o lingurita si cu multa multa atentie, sa nu se rupa pastele.



      A doua tabara a fost umpluta cu urmatoarea compozitie: un ardei rosu taiat marunt se pune la calit, se adauga piept de pui taiat cubulete mici si sosul de rosii cu bucatele mici de rosii. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust.



      Dupa ce toate pastele au fost umplute si asezate pe farfurie, se pun 10 minute la cuptor. Cand sunt gata se pot orna dupa cum doriti. Eu am ales felii de rosii, putin sos si smantana. Este o reteta foarte delicioasa si greu poti sa te hotarasti care ti-au placut mai mult. Este o "must try" reteta!






Pofta Buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu