Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Torttellini cu muschi tiganesc


               Torttellini cu muschi tiganesc si ardei

  Pt doua portii:
  
   250 gr torttellini jumatate umplute cu branza si jumatate umplute cu prosciutto
   150 gr muschiulet tiganesc afumat
   1\2 ardei rosu gras
   250 gr smantana cu grasime mare
   sare,piper,patrunjel foarte putin,ulei
   1 ou
                
                   Pastele se pun la fiert in apa cu sare pt cca 10 min, la foc mic sa nu se rupa. Separat intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ardeiul taiat cubulete foarte mici si felii subtiri de muschiulet. Intr-un castron se amesteca condimentele cu galbenusul de la un ou si smantana. Se adauga amestecul de smantana peste ardei si muschi si se amesteca incontinuu. Se lasa sa fiarba pana prinde consistenta.
                   Dupa ce s-au fiert pastele se strecoara si se aseaza pe farfurie. Sosul se poate pune peste ele, sau se pot amesteca din inainte intr-un castron mare.


                                                                 Pofta buna



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu