Torttellini cu muschi tiganesc si ardei
Pt doua portii:
250 gr torttellini jumatate umplute cu
branza si jumatate umplute cu prosciutto
150 gr muschiulet tiganesc afumat
1\2 ardei rosu gras
250 gr smantana cu grasime mare
sare,piper,patrunjel foarte putin,ulei
1 ou
Pastele se pun la fiert in
apa cu sare pt cca 10 min, la foc mic sa nu se rupa. Separat intr-o tigaie cu
putin ulei se caleste ardeiul taiat cubulete foarte mici si felii subtiri de
muschiulet. Intr-un castron se amesteca condimentele cu galbenusul de la un ou
si smantana. Se adauga amestecul de smantana peste ardei si muschi si se
amesteca incontinuu. Se lasa sa fiarba pana prinde consistenta.
Dupa ce s-au fiert pastele se
strecoara si se aseaza pe farfurie. Sosul se poate pune peste ele, sau se pot amesteca din inainte intr-un castron mare.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu