Ciorba de pui
Pentru 10
portii:
2 morcovi mari
2 cartofi
3 ardei grasi de diferite culori
1 piept de pui(600 gr)
1 gulie mica
350 gr smantana,patrunjel,leustean,ulei si
condimente
Pieptul de pui se
pune la fiert intr o oala de 5 l cu apa si sare.
Morcovii si
jumatate din fiecare ardei se taie cubulete si se calesc in ulei pana acesta
prinde culoare.
Cartofii si gulia
se taie tot cubulete si se pun la fiert langa pui, iar dupa vreo 10 min se
adauga si morcovii si ardeii cu tot cu ulei. Se prepara smantana cu putina apa
clocotita (sa nu se faca cocoloase) si se pune in oala cu ciorba. Patrunjelul si leusteanul
se taie marunt si se pun in ciorba la final. Se mai
lasa 5 min si e gata ciorbita. Se condimenteaza doar cu sare si piper.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu