Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Ciorba de pui


                                                          Ciorba de pui

  Pentru 10 portii:
  
   2 morcovi mari
   2 cartofi
   3 ardei grasi de diferite culori
   1 piept de pui(600 gr)
   1 gulie mica
   350 gr smantana,patrunjel,leustean,ulei si condimente
                               
                              Pieptul de pui se pune la fiert intr o oala de 5 l cu apa si sare.
                              Morcovii si jumatate din fiecare ardei se taie cubulete si se calesc in ulei pana acesta prinde culoare.
                              Cartofii si gulia se taie tot cubulete si se pun la fiert langa pui, iar dupa vreo 10 min se adauga si morcovii si ardeii cu tot cu ulei. Se prepara smantana cu putina apa clocotita (sa nu se faca cocoloase) si se pune in oala cu ciorba. Patrunjelul si leusteanul se taie marunt si se pun in ciorba la final. Se mai lasa 5 min si e gata ciorbita. Se condimenteaza doar cu sare si piper.
        

                                                            Pofta buna
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu