Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 septembrie 2011

Ardei Umpluti


              O reteta in fata careia prea putini se dau in spate si refuza, o mancare delicioasa, consistenta si mai gustoasa decat sarmalele - traditionalele sarmale romanesti. Aventura incepe in felul urmator: Ardeii se taie la capete; se prepara intr-un bol carne tocata, orez fiert de jumatate, 2 cepe taiate marunt, patrunjel, putina slanina tocata si condimente. Se umplu ardeii cu umplutura obtinuta si se pune peste fiecare o felie groasa de rosie sau capatul ardeiului taiat. Se pun la fiert, vertical, intr-o oala cu apa fierbinte. Eu am adaugat in apa, bucati de costita grasa, smantana, 3 rosii taiate si cateva mini verze. La sfarsit, cand sunt fierti ardeii, in farfurie am adaugat putin din sosul care s-a format si a gost mai mult decat delicios.


Pofta Buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu