Spaghetti aglia,olio y pepperoncino
Pentru 2 portii:
300 gr spaghete(Barillia)
6 buc usturoi
o legatura patrunjel proaspat
2 buc ardei iute proaspat
sare,ulei de masline
Spaghetele se fierb
maxim 10 min. (sa nu fie moi si sa nu se imbibe de apa).
Intr-o tigaie cu ulei
de masline (neaparat) se calesc 3 buc usturoi taiat marunt si 3 buc usturoi doar
sfarmat in palma, 2 ardei iuti taiati felii (rondele) de preferinta verde si
rosu (pt aspect) . Spaghetele se storc si se calesc alaturi de usturoi si ardei
aprox 5 min. Patrunjelul se taie si el marunt si se presara peste spaghete, se
mai calesc impreuna inca 5 min. Se amesteca bine tot timpul si se presara cu
sare. Daca ardeiul nu este iute se foloseste si piper si sos hot pepper, iar daca
nu este patrunjel proaspat se poate si cu cel uscat dar gustul deja se schimba.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu