Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Spaghetti Aglia Oglio y Pepperoncino


                         Spaghetti aglia,olio y pepperoncino


     Pentru 2 portii:
     
    300 gr spaghete(Barillia)
    6 buc usturoi
    o legatura patrunjel proaspat
    2 buc ardei iute proaspat
    sare,ulei de masline
                          
                       



                         Spaghetele se fierb maxim 10 min. (sa nu fie moi si sa nu se imbibe de apa).
                         Intr-o tigaie cu ulei de masline (neaparat) se calesc 3 buc usturoi taiat marunt si 3 buc usturoi doar sfarmat in palma, 2 ardei iuti taiati felii (rondele) de preferinta verde si rosu (pt aspect) . Spaghetele se storc si se calesc alaturi de usturoi si ardei aprox 5 min. Patrunjelul se taie si el marunt si se presara peste spaghete, se mai calesc impreuna inca 5 min. Se amesteca bine tot timpul si se presara cu sare. Daca ardeiul nu este iute se foloseste si piper si sos hot pepper, iar daca nu este patrunjel proaspat se poate si cu cel uscat  dar gustul deja se schimba.
                                                           





                                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu