Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Oua umplute


                                                          Oua umplute

  Pentru 4 portii:
   
   7 oua
   1 pateu de pasare mic
   ulei,sare,piper
   100 gr smantana
   1 castravete murat sau 50 gr capere
                                




                         Ouale se fierb, se decojesc si se taie in doua parti egale, pe lungime si se golesc de galbenus. Intr-un bol se  amesteca pateul cu galbenusurile, sare si piper. Peste aceasta compozitie se adauga jumatate din maioneza facuta in felul urmator: un galbenus de ou crud si unul fiert, putin mustar si ulei. Puneti din compozitie in jumatatile de ou si asezati-le pe frafurie cu jumatatea taiata in jos. Peste ele se toarna o compozitie facuta din maioneza ramasa, smantana si un castravete murat razalit mic sau capere. Se orneaza cu masline.


                                                              Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu