Am ales o punga cu tagliatele adusa din Italia, in 4 culori diferite cu 4 arome diferite printre care spanac si ceapa. Le-am fiert de data asta nu prea aldente :), si am pregatit urmatoarele:
-un ardei iute
-150 grame pastrama porc
- un usturoi
-2 galbenusuri oua
100 ml smantana dulce(GranCuccina)
Fiind foarte indecisa daca voi manca cu sos sau nu aceste spaghete, le-am facut pe amandoua, astfel ca Reteta fara sos contine: ardei iute, rosii cherry, usturoi, busuioc pastrama porc. Toate taiate si arucate in tigaie cu putin ulei de masline. Cand s-au rumenit, aruncate pastele in tigaie, amestecati putin si condimentati doar cu putina sare. Cina nr 1 este gata!
A doua reteta, cea cu sos de smantana dulce, contine: pastrama porc, ardei iute, maghiran si sosul cu pricina. La fel, ingredientele calite putin, puneti pastele in tigaie si apoi in timp ce amestecati in tigaie, turnati sosul. Amestecati bine si Cina nr 2 este gata!
Ca si demonstratie :) cateva poze:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu