Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 ianuarie 2012

Farfalle cu creveti si morcovi

           Pentru iubitorii de paste orice combinatie, oricat de ciudata ar suna, daca contine paste e delicioasa! Asadar am incercat o reteta suta la suta din imaginatia mea luata, deci o pot numi originala:) Puneti pastele la fiert; intotdeauna pastele, oridecare alegeti, trebuie fierte de jumate, in termeni specifici- aldente. Intr-o tigaie caliti doua bucati de usuroi si cateva felii de morcovi proaspeti. Eu am ales sa folosesc la aceasta reteta baby carrots, morcovi mici care se gasesc congelati, in orice supermarket. Dupa 2-3 minute adaugati crevetii proaspeti, spalati bine si decorticati. Lasati sa se rumeneasca inca 2-3 minute, condimentati dupa gust ( de obicei, la paste, eu folosesc doar sare si piper) si adaugati o cana de apa fierbinte. Lasati sa fiarba pana apa se evapora si ramane doar putin sos. Puteti adauga patrunjel sau busuioc pentru aroma. Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu