Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 aprilie 2012

Legume la Cuptor

          Daca sunteti in plina dieta sau in mijlocul postului, legumele la cuptor sunt intotdeauna o alegere gustoasa. De asemenea sunt alegerea perfecta si pentru o garnitura aromata langa pui, peste sau carne rosie dar si adaugate langa orez.

         De obicei nu folosesc gramaje exacte si de cele mai multe ori legumele la cuptor sunt alcatuite cam din ce gasesc prin frigider. De data aceasta am ales: ardei gras, morcovi, ceapa si cateva felii de praz. Legumele au fost spalate, taiate si puse intr-un bol cu 2 linguri de ulei, sare dura si piper. Le-am amestecat si le-am lasat in bol pentru 20 de minute, apoi am pregatit cuptorul la 200 grade. Am pus legumele intr-o tava si le-am lasat inca 20 de minute la cuptor. Imi plac foarte mult si dovleceii la gratar asa ca i-am pregatit repede si pe acestia. 2 dovlecei taiati in felii putin mai groase, condimentate cu sare si piper si puse pe gratarul uns cu unt. Se pun la cutor pentru 13 minute la 200 grade.

        Langa aceste bunatati am pregatit o salata revigoranta alcatuita din varza, salata verde, ridichi si cateva rosii cherry. Bone Apettite:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu