Aceasta reteta minunata am preluat-o de pe un site culinar nemaipomenit dar bineinteles am modificat-o dupa bunul plac ceea ce va indemn si pe voi sa faceti cu fiecare reteta. Am ales paste rigatoni pentru aceasta reteta, o punga de 500 grame si urmatoarele:
- 1/2 ardei rosu gras
-200 gr mazare verde
-100 grame morcovi baby
-100 grame praz
-250 grame sunca afumata
-300 ml smantana dulce
-2 oua
-1/2 broccoli
- busuioc, oregano, sare si piper
-200 gr cascaval
Pregatiti 3 oale cu apa la fiert. Intr-o oala adaugati pastele, in cea de-a doua puneti bucatile de broccoli si in ultima oala adaugati mazarea si morcovii. Pastele se fierb cam 7 minute, broccoli la fel insa morcovii vor avea nevoie de 10 minute. Separat intr-o tigaie caliti prazul taiat rondele, ardeiul gras si sunculita. Condimentati dupa gust, eu am ales 2 arome puternice - busuioc si oregano. Incalziti cuptorul la 200 grade.
Intr-un bol mare puneti smantana, ouale si cascavalul dat prin razatoare, condimentati si incepeti sa adaugati, brocoli, morcovii si mazarea, pastele, sunculita si amestecati foarte bine. Tapetati cu putin unt o oala termorezistenta ( eu am folosit oala de lut ) si puneti compozitia din bol. Puneti la cuptor pentru 30 de minute la 200 grade. Bone Appetite !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu