Pastele, in orice forma a lor si gatite in diferite feluri, si-au facut, cu siguranta un loc urias in alimentatia noastra. Sigur ca retetele sunt diferite de la un restaurant la altul si de la o casa la alta. Daca dispuneti de ingredientele necesare ca sa gatiti adevaratele paste carbonara si anume ( pancetta fumigata, cas de oaie) foarte bine, dar daca nu eu va prezint o alta reteta sub denumirea spaghete carbonara ce contine ingrediente la indemana tuturor. Gatesc paste destul de des iar de data aceasta am ales paste cu diferite arome si culori. Spaghetele mele, astfel sunt verzi, portocalii si galbene, dar bineinteles ca puteti folosi spaghete simple. Fierbeti pastele aldente iar intre timp caliti cateva felii de muschi file, bacon sau sunculita afumata. Dupa ce s-au fiert pastele, strecurati-le si adaugati-le in tigaie alaturi de muschi sau ce a-ti ales sa gatiti. Separat pregatiti 100 grame smantana dulce, 2 galbenusuri ou, si condimente dupa gust, le amestecati foarte bine si le puneti in tigaie peste paste. Deasupra puteti folosi parmezan ras. Pofta buna!
Cu dedicatie pentru Sany?? ce pofta imi faci!!!!ohhh
RăspundețiȘtergere